Dua Lipa ziet droom uitkomen met Studio 2054

De droom van Dua Lipa is uitgekomen. De zangeres pakte vrijdagavond uit met een grootschalig livestreamconcert getiteld Studio 2054 en geniet zaterdag na van het spektakel en alle lovende reacties.

"Ik kan niet geloven dat het erop zit. Bedankt voor al jullie lieve berichtjes voor Studio 2054. Ik zou willen dat we het nog een keer over konden doen", aldus Dua op sociale media. "Ik wil graag iedereen bedanken die me heeft geholpen bij het opzetten van de show."

Volgens Dua was er een "heel leger" getalenteerde, creatieve en hardwerkende groep mensen nodig. "Ik prijs mezelf gelukkig dat ik dit met jullie heb kunnen doen en ik zal het nooit vergeten!" De zangeres bedankt ook al haar gastartiesten waaronder Elton John, Kylie Minogue, Miley Cyrus, J Balvin en Angèle. "Jullie hebben mijn wildste dromen uit laten komen!"

De show was een zoethoudertje nadat Dua vorige maand haar gehele Europese tournee opnieuw moest verplaatsen vanwege de coronacrisis. De zangeres zou eigenlijk in februari 2021 optreden in de Ziggo Dome. De show stond eerder al afgelopen mei op de agenda. De Europese toer is nu verplaatst naar september en oktober 2021.