Dubbel gevoel bij middenvelder Ayoub

UTRECHT (ANP) - De thuiswedstrijd woensdagavond tegen Feyenoord zorgt voor gemengde gevoelens bij Yassin Ayoub. De 23-jarige middenvelder van FC Utrecht, die komende zomer transfervrij overstapt naar de Rotterdamse club, kijkt uit naar het treffen met zijn toekomstige werkgever, maar baalt van het slechte veld in de Galgenwaard.

,,Ik heb heel veel zin om tegen Feyenoord te voetballen. Ik wil ook heel graag winnen. Daarmee kunnen we laten zien dat FC Utrecht bovenin kan meedraaien'', liet hij bij FOX Sports weten.

In De Kuip ligt traditiegetrouw een uitstekende grasmat. En dat mist Ayoub momenteel in het Utrechtse stadion. ,,Voor mijn type voetbal vind ik het nu helemaal niks. Ik vond het vroeger heel fijn om thuis te spelen, we hadden een heel goed veld. Maar ik weet niet wat er is gebeurd. Het is een zandbak geworden. Er liggen allemaal polletjes op het veld. Soms denk je dat de bal doorstuitert en de andere keer stopt de bal plotseling. Het is heel moeilijk in te schatten. Maar het zijn omstandigheden waarmee je moet dealen. Je moet ook goed kunnen spelen op dit veld.''

Feyenoord heeft Ayoub voor vier jaar vastgelegd.

0 Reacties Doe mee met de discussie →