Eddy Keur naar PowNed, krijgt nachtshow over seks op Radio 2

Radio-dj Eddy Keur gaat op NPO Radio 2 aan de slag voor omroep PowNed. Met ingang van oktober presenteert Keur iedere vrijdagnacht het programma Eddy’s Nachtwacht, een programma over liefde, relaties en seksualiteit.

De dj, die de afgelopen maanden Ruud de Wild verving tijdens zijn ziekteverlof, is verheugd met zijn nieuwe avontuur voor PowNed op NPO Radio 2. "Ik vind de NPO een warm bad", stelt hij. "PowNed was een van de eerste die aanklopte en het klikte meteen. Een jonge enthousiaste club die net als ik ervan houdt om te schuren en brutaal durft te zijn. Maar ik ben KRO-NCRV dankbaar voor de geweldige kans die ze mij heeft gegeven."

Keur gaat in Eddy's Nachtwacht niet alleen praten over liefde en seksualiteit, maar hoopt ook mensen aan elkaar te gaan koppelen die een relatie of een onenightstand zoeken.

Ook 3FM-dj Desiree van der Heiden gaat het team van PowNed versterken. Zij presenteert vanaf 19 oktober op NPO Radio 2 iedere dinsdag- tot en met vrijdagnacht het vroege ochtendprogramma DagNacht.