Eerbetoon aan Gloria en Emilio Estefan

MIAMI - Gloria en Emilio Estefan zijn donderdagavond door verschillende grote Hollywoodsterren en muzikanten onderscheiden voor hun oeuvre tijdens de jaarlijkse Lo Nuestro Awards, een awardshow voor de beste Latijns-Amerikaanse muziek.

"Ze hebben ervoor gezorgd dat niemand ooit vergeet waar Cubaanse muziek over gaat", zei de wereldberoemde muziekproducer Quincy Jones over de muzikale bijdragen van de zestigjarige zangeres en haar echtgenoot, die beiden werden geboren in Cuba. Ook zangeres Shakira, die in het begin van haar muziekcarrière is geholpen door de twee, sprak lovende woorden. "Ze zijn een enorme steun, niet alleen voor mijn carrière maar ook voor die van zoveel artiesten. Emilio's ideeën en Gloria's onnavolgbare talent geven hun iets magisch."

Gloria en Emilio, die onlangs samen de een Broadway-musical maakten over hun leven, betraden daarna het podium om iedereen te bedanken. "Het eerbetoon betekent veel voor mij", sprak Gloria geëmotineerd. "Ik draag dit op aan mijn moeder, die ik op 13 juni verloor, omdat ze mij leerde dat we kracht halen uit onze eigen wortels."

0 Reacties Doe mee met de discussie →