Ernstig auto-ongeluk moeder Russell Brand

ESSEX - De reden dat Russell Brand zijn optreden in het Schotse Aberdeen heeft afgezegd, is dat zijn moeder Barbara Brand (71) betrokken is geraakt bij een ernstig auto-ongeluk. Terwijl Barbara, in een door een chauffeur gereden Audi A8, op weg was naar Russell en zijn vrouw Laura om op hun achttien maanden oude dochtertje Mabel te passen, werd de Audi frontaal geraakt door een Vauxhall Astra. De bestuurder van de Astra zou er vandoor gegaan zijn, meldt The Sun.

Volgens een ooggetuige raakte de persoon in de Astra de controle over het stuur kwijt. "Die auto crashte volledig in de Audi. De chauffeur van mevrouw Brand viel uit de auto en zij kon er niet uit. Haar autogordels zaten strak om haar lijf heen, waardoor ze veel pijn had. Omstanders hebben haar uit de auto weten te krijgen. Toen ze eenmaal op een stretcher van de ambulance lag, kwam er bloed uit haar neus en de achterkant van haar hoofd. We bleven met haar praten, om haar bij bewustzijn te houden.

Zowel de chauffeur als Russells moeder zijn naar het ziekenhuis gebracht en lijken geen levensbedreigende verwondingen op te hebben gelopen. De politie zet een onderzoek in naar de gevluchte dader. "Het was een man van ongeveer 25 jaar oud, die werd opgepikt door een auto die ongeveer twee wagens achter hen reed ten tijde van het ongeluk. In een witte Volkswagen Golf zijn ze er toen vandoor gegaan," aldus de ooggetuige.

0 Reacties Doe mee met de discussie →