Ex Connie Witteman ontkent beschuldigingen

De ex van Connie Witteman, Eugène van Dun, was geschrokken door de beschuldigingen aan zijn adres die de zangeres deed bij het programma Shownieuws. Tegen Story zegt hij nu dat Witteman alleen maar leugens verspreidt.

"Connie probeert zichzelf te verschonen met een vuil hemd. Het is heel makkelijk om te zeggen dat ik agressief ben geweest," laat de 50-jarige Van Dun weten. Volgens hem was juist Connie degene die zich gewelddadig opstelde en met deuren gooide. "Ik heb haar niet bedreigd," stelt Eugène. De twee gingen in december vorig jaar uit elkaar na een relatie van vijf jaar. Volgens de ondernemer heeft Witteman van hem gestolen. "Er is nu een onderzoek gaande, omdat ik de gehele administratie van twee van mijn bedrijven kwijt ben. Hoe, daarover laat ik me niet uit." Wel zegt hij Connie te hebben gevraagd om zijn spullen terug te geven.

Eugène ging twee keer op zijn knieën voor Witteman. De eerste keer deed hij dat in 2014, toen hij nog was getrouwd met zijn ex. Begin vorig jaar vroeg hij de diva nogmaals ten huwelijk, maar na een aantal maanden gooide zij de handdoek in de ring. Eerder was Connie samen met Hans Breukhoven, waarover Van Dun ook wat heeft te zeggen. "Als ik mijn mond open doe en vertel hoe het daadwerkelijk in elkaar steekt... Daar lusten de honden geen brood van. Connie doet nu hetzelfde als wat ze bij Hans Breukhoven deed: ze wil het onderste uit de kan."