Ex George Michael krijgt toch deel van erfenis

Kenny Goss, een ex-vriend van George Michael, zal toch een deel van de erfenis van de zanger krijgen. De Texaan had de familie van Michael aangeklaagd omdat hij vond dat hij recht had op geld, maar daar waren de nabestaanden het niet mee eens omdat het niet in het testament stond. Volgens de Daily Mail is er nu toch een schikking getroffen in de rechtszaak en krijgt Goss een onbekend bedrag.

Goss en Michael waren dertien jaar samen en gingen in 2009 uit elkaar, zeven jaar voor de dood van de zanger. De Amerikaan zegt zijn carrière te hebben opgegeven om voor zijn ex-vriend te kunnen zorgen. Omdat hij daardoor inkomsten misliep, gaf Michael hem ook nadat hun relatie was beëindigd een maandelijkse toelage. Goss vond dat hij daarom ook na zijn dood nog recht had op geld.

Michael overleed in 2016 op 53-jarige leeftijd. Zijn erfenis van 96,7 miljoen pond is verdeeld tussen zijn zussen, vader, goede vrienden en zijn medewerkers. Fadi Fawaz, die op het moment van het overlijden een relatie had met de zanger, werd niets nagelaten.