Ex Sandra Bullock voor vijfde keer getrouwd

Realityster en motorbouwer Jesse James is dit weekend voor de vijfde keer in het huwelijksbootje gestapt. De 53-jarige trouwde met voormalig pornoster Bonnie Rotten (29).

James richtte West Coast Choppers op, dat op maat gemaakte motors bouwde. Het bedrijf stond centraal in series Motorcycle Mania en Monster Garage. James presenteerde ook realityserie Jesse James Is a Dead Man.

De ondernemer trouwde in 2005 met Sandra Bullock, het stel ging vijf jaar later uit elkaar toen bleek dat James er flink wat affaires op nahield. Bullock en James hadden toen dit aan het licht kwam net zoontje Louis geadopteerd. Na de scheiding rondde Bullock de adoptieprocedure af als alleenstaande moeder.

James was voor zijn huwelijk met Bullock al twee keer eerder getrouwd en heeft drie kinderen uit die huwelijken. Na zijn breuk met Bullock kreeg hij iets met tattoo-artieste Kat Von D. Ze verloofden zich, maar gingen uiteindelijk uit elkaar. Von D. liet later op Facebook weten dat ze erachter was gekomen dat James haar in het ruime jaar waarin ze samen waren met negentien vrouwen had bedrogen. Ook zijn vierde vrouw beschuldigde hem na hun scheiding in 2020 van veelvuldig vreemdgaan.