Excelsior strikt El Hamdaoui

ROTTERDAM (ANP) - Excelsior heeft de selectie versterkt met Mounir El Hamdaoui. De 34-jarige Rotterdammer trainde sinds 4 september mee bij de club waar hij als profvoetballer debuteerde. Hij heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot het eind van dit seizoen.

,,Dit is zeker bijzonder, een mooi moment'', liet El Hamdaoui weten. ,,Vanaf de eerste dag dat ik mocht meetrainen, voelde het goed. Dat gevoel van thuiskomen was er meteen en nu kan ik ook echt lekker aan de slag. Als ik straks wedstrijden kan spelen in het shirt van Excelsior, voelt dat helemaal lekker.''

El Hamdaoui maakte als A-junior in het seizoen 2001-2002 zijn debuut in het eerste elftal van Excelsior en tekende aan het eind van die jaargang zijn eerste profcontract. De vijftienvoudige international van Marokko speelde voor de Rotterdammers 74 competitiewedstrijden waarin hij 32 keer scoorde. In 2004 werd hij verkocht aan Tottenham Hotspur. Daarna speelde hij voor Derby County, Willem II, AZ, Ajax, Fiorentina, Malaga CF, Umm-Salal SC, Al-Taawoun en FC Twente.

0 Reacties Doe mee met de discussie →