Exclusieve beurs MASTERS EXPO gaat in november door in de RAI

De exclusieve beurs MASTERS EXPO, voorheen Masters of LXRY, gaat in november door in de RAI Amsterdam. Bezoekers kunnen terecht bij ruim 350 nationale en internationale exposanten, maakte de organisatie bekend.

De beurs kon vorig jaar niet doorgaan vanwege het coronavirus. Nu opent het evenement op 18 november de deuren, voor het eerst onder de naam MASTERS EXPO. Naast het aanbod van luxe goederen komt de nadruk dit keer meer te liggen op netwerken, innoveren en zakendoen.

Naar verwachting komen er 45.000 bezoekers naar de beurs en met het thema 'The Forward Edition' wil organisator Yves Gijrath vooruitkijken. "Het is tijd om weer naar voren te kijken en de mouwen op te stropen. Het enthousiasme van de honderden exposanten, standbouwers, ontwerpers en artiesten is onze inspiratie. Onze beurs- en hospitality-industrie heeft geleden, maar recht haar rug en staat weer op."

De beurs duurt tot en met maandag 22 november. Voor het eerst is er dit keer het congres Masters United, waar topondernemers spreken onder leiding van Wilfred Genee, Humberto Tan en Jort Kelder.