Fabienne en Isabelle presenteren uitreiking Online Radio Awards

Fabienne de Vries en Isabelle Brinkman presenteren dinsdag de uitreiking van de Online Radio Awards. De twee voormalige TMF-vj's presenteren de ceremonie vanuit Beeld en Geluid in Hilversum. Dat heeft mediaplatform Spreekbuis, één van de initiatiefnemers, maandag bekendgemaakt.

De Online Radio Awards worden dit jaar voor de derde keer uitgereikt en zet onlineradiomakers en podcasters in het zonnetje. De uitreiking is via internet live te volgen.

"De Online Radio Awards heeft een speciaal plekje in ons hart", zegt Isabelle. "Bij de eerste editie hing al direct een sfeer van mediavernieuwing, die ik nog kende uit de begintijd van de TMF Awards. Op eerste editie van de Online Radio Awards kwam ik Fabienne na jaren weer tegen en op de tweede editie ontstond het idee om een podcast te gaan maken over onze TMF-tijd."

Isabelle en Fabienne waren vanwege 25 jaar TMF ook bezig om een jubileumfeest op te zetten, maar dat is voorlopig uitgesteld vanwege de coronacrisis. "Daarom ben ik extra enthousiast dat de Online Radio Awards -in iets gewijzigde vorm- wél plaatsvinden", aldus Fabienne.