Familie blij met verloving Kourtney en Travis

De familie van Kourtney Kardashian is blij voor de 42-jarige realityster. Zondag werd ze door haar vriend Travis Barker ten huwelijk gevraagd op het strand in Montecito, Californië.

"KRAVIS FOREVER", schrijft zus Kim Kardashian op haar Instagram story, waarbij ze een video plaatst waarop het paar zoenend te zien is. Halfzusjes Kylie en Kendall Jenner delen een foto van de zoen en zoomen daarna allebei in op de verlovingsring.

Barker, drummer van de band blink-182, had het strand waar hij zijn vriendin ten huwelijk vroeg laten versieren met honderden rozen en kaarsen. Op Instagram plaatst Kourtney een foto van het moment. "Voor altijd", schrijft ze eronder. Barker plaatste enkele video's van het diner dat volgde na de verloving. Daarbij waren familieleden en vrienden aanwezig. Ook moeder Kris was aanwezig, maar zij heeft online nog niet gereageerd op het nieuws.

Kardashian en Barker zijn pas sinds begin dit jaar samen, maar waren al jarenlang vrienden. Het is de eerste keer dat de realityster in het huwelijk zal treden, want hoewel ze 3 kinderen heeft met haar ex Scott Disick, trouwden de twee nooit.