Famke Louise heeft geen spijt van aanvaring met Dennis Schouten

Famke Louise heeft geen moment spijt gehad van haar aanvaring met toenmalig PowNed-verslaggever Dennis Schouten in september. "Als hij weer voor mijn neus zou staan, zou ik het nog een keer doen", zei de zangeres maandag in De Kalvijn Show op NPO 3.

Dennis sprak Famke aan op haar veelbesproken #ikdoenietmeermee-post op Instagram, waarin ze vertelde de coronaregels van de overheid niet meer te willen volgen. Daar kwam ze een dag later op terug. De zangeres bood haar excuses aan. In het gesprek met Dennis wilde ze het gesprek nog niet aan en sloeg ze boos zijn microfoon uit zijn handen.

Terugkijkend vindt Famke het niet confronterend om de beelden te zien. "Ik lig er niet wakker van. Ik vind het wel leuk om het te zien. Ik vond m'n reactie ook leuk en ik vond het tof dat ik die microfoon wegsloeg", zei Famke. "Ik heb erom gelachen."

Famke, die PowNed "een dom platform" noemde, geeft toe dat haar opstelling niet zo netjes was maar verdedigde zich door te zeggen dat PowNed dat ook niet altijd is.