Fans blij om Britney’s ‘echte’ stem eindelijk te horen

Britney Spears heeft twee filmpjes op Instagram geplaatst waarop ze volgens haar trouwe fans voor het eerst in jaren weer als zichzelf te horen is. Voorheen sprak de popster vaak op een razendsnel tempo met een hoog, kinderlijk stemgeluid, wat fans doet vermoeden dat ze flink onder invloed van medicijnen was. Nu lijkt de 39-jarige Spears weer haar 'normale' stemgeluid te hebben, tot vreugde van haar achterban.

In het eerste filmpje vertelt de zangeres dat ze dat ze haar tuin onder handen wil nemen. "Het is een prachtige dag om te tuinieren. Mijn doel is om een vijver te installeren met koi karpers, want daar ben ik dol op. Ik ben gek op mijn huis en tuin, maar ik kan er wel wat meer aan doen," aldus Britney.

In een video die ze daarna plaatste is ze dolenthousiast over het feit dat haar eerste iPad is bezorgd. "Jongens! Ik heb geweldig nieuws, ik heb zojuist mijn eerste iPad gekregen. Let trouwens niet op mijn haar, want ik heb net in de tuin gewerkt. Maar even: ik heb een freaking iPad, die ik nog nooit heb gehad. Ik had altijd wel een kleine telefoon maar niet zoiets. Mijn kinderen hadden ze wel maar ik nu dus ook, ik ben er superblij mee!!".

Bij beide filmpjes reageren Britneys fans verrast, maar vooral blij. "Wow...dit is bizar om haar zo te horen, dit is hoe ze echt is. Ik durf het nauwelijks te geloven maar ik heb het idee dat alles nu echt de goede kant op gaat voor haar," schrijft een volger. Een ander zegt: "Oh mijn God, it's Britney, bitch! Horen jullie dat? Horen jullie die stem? Nu is het alleen nog haar stem die terug is, maar binnenkort is ze helemaal terug. We zijn er bijna, mensen."