Fans boos om groot verjaardagsfeest Kim Kardashian

Kim Kardashian leek zich op haar veertigste verjaardag weinig aan te trekken van de coronamaatregelen. De realityster nodigde een hoop mensen uit om haar verjaardag met haar te vieren op een privé-eiland. Op Instagram reageren veel mensen boos op de foto's.

De gasten moesten eerst twee weken in quarantaine thuis, schrijft Kardashian onder de foto's op Instagram. "Er is geen enkele dag die ik als vanzelfsprekend beschouw, vooral in deze tijden waarin we allemaal herinnerd worden aan de dingen die er echt toe doen", schrijft ze. "Vóór Covid denk ik niet dat iemand van ons echt waardeerde wat een luxe het was om te kunnen reizen en samen met familie en vrienden in een veilige omgeving te zijn."

Kardashian vervolgt dat er werd gedanst, gefietst, gezwommen en gekajakt. "Ik realiseer me dat dit voor de meeste mensen iets is dat op dit moment zo ver buiten bereik ligt, dus op momenten als deze word ik er nederig aan herinnerd hoe bevoorrecht mijn leven is", sluit ze af.

In de reacties laten vooral veel boze volgers hun mening horen. Volgers noemen de actie "egoïstisch" en ze vragen zich af of de feestgangers wel degelijk in quarantaine zijn geweest. Ook vinden veel mensen het "hypocriet" dat "de elite" geen afstand van elkaar hoeft te houden.