Felicitaties voor Betty White op 99ste verjaardag

Betty White viert zondag haar 99ste verjaardag en dat gaat niet onopgemerkt voorbij. De actrice, bekend van series als Golden Girls en The Mary Tyler Moore Show, werd door veel sterren gefeliciteerd.

Onder de sterren die Betty via social media feliciteerden waren Linda Blair, Ellen DeGeneres, oud-bokser Mike Tyson en tennislegende Billy Jean King.

Eind vorig jaar werd bekend dat een oude tv-serie van Betty beschikbaar komt op streamingdiensten en ook als DVD-serie wordt uitgebracht. Het gaat om Pet Set. De reeks werd tussen 1971 en 1972 in de Verenigde Staten uitgezonden. Betty ging bij dierenliefhebbers op bezoek. Zo zijn Mary Tyler Moore, Doris Day en Burt Reynolds gasten in het programma.

Apple TV, Google Play en Prime Video krijgen de reeks als eerste. Betty liet onlangs al weten dat Pet Set haar favoriete serie was waar ze aan heeft meegewerkt.

Betty werkte in haar lange carrière aan tal van series en films mee. Volgens het Guinness Book of Records is ze de langst werkende en een van de oudste nog werkende actrices in Hollywood.