Feyenoord met Vente tegen Trencin

ZILINA (ANP) - Feyenoord treedt met Dylan Vente in de spits aan tegen AS Trencin, voor het eerste duel in de derde voorronde van de Europa League. De negentienjarige aanvaller heeft een basisplaats op het kunstgras in de Slowaakse stad Zilina omdat Nicolai Jørgensen geblesseerd is en Robin van Persie rust krijgt. Vente vormt de voorhoede met Steven Berghuis en Sam Larsson.

Bart Nieuwkoop vervangt rechts achterin de geblesseerde Jeremiah St. Juste, Sven van Beek neemt centraal achterin de plek over van Eric Botteghin. De Braziliaanse verdediger is vanwege privéomstandigheden achtergebleven in Rotterdam. Op het middenveld heeft trainer Giovanni van Bronckhorst voor Sofyan Amrabat gekozen als vervanger van de geschorste Tonny Vilhena.

Feyenoord opende het seizoen zaterdag met winst van de Johan Cruijff Schaal. De bekerwinnaar versloeg landskampioen PSV via strafschoppen. Doelman Justin Bijlow stopte twee penalty's en staat ook tegen Trencin onder de lat. Bij de Slowaakse club heeft oud-Feyenoorder Joey Sleegers een basisplaats.

0 Reacties Doe mee met de discussie →