Filmen begonnen voor biopic over Robbie Williams

Uit foto's die in handen zijn van de Britse krant The Mirror is op te maken dat eindelijk begonnen is met filmen van de biopic over Robbie Williams, Better Man. Op de foto's is een jonge versie van de groep Take That te zien die danst op straat.

In de film is Robbie Williams als zichzelf te zien op latere leeftijd, maar de jonge versie van de zanger wordt gespeeld door acteur Jonno Davies en die staat ook op de foto's. In de film staat de opkomst van Williams als succesvol artiest centraal.

De wens om een film te maken over zijn leven waarin hij zichzelf speelt leeft bij Robbie Williams al zeker tien jaar, want in 2013 zei hij al tegen de Daily Star dat het hem geweldig leek. "Ik ben dol op theatershows en musicals. Ik zou echter niet weten wie mij zou moeten spelen, dus ik zou het zelf moeten doen", voorspelde hij toen al.

"Mocht het ooit zover komen, dan wil ik wel een regisseur van naam aantrekken", zei hij ook. Dat is gebeurd met Michael Gracey, die verantwoordelijk was voor de succesvolle muziekfilm The Greatest Showman met Hugh Jackman.