Flo Rida doet inderdaad mee aan songfestivaloptreden San Marino

Na dagenlange geruchten is het hoge woord eruit: Flo Rida staat donderdagavond op het songfestivalpodium met Senhit, de inzending uit San Marino. Samen zullen ze het nummer Adrenalina ten gehore brengen, zo bevestigt de organisatie van het Eurovisie Songfestival.

Senhit had de Amerikaanse Flo Rida, die bekend is van hits als Low, Whistle en My House, al in maart gevraagd. "We wisten toen alleen niet of het zou mogen qua reizen tijdens de coronacrisis, maar het kan nu toch", vertelt Senhit Zadik Zadik, zoals de Italiaanse zangeres voluit heet. "Ik ben heel blij dat hij met me wil optreden."

Ook Flo Rida zelf kan niet wachten om het podium van Rotterdam Ahoy te beklimmen. "Hoe gaat het, Nederland? Het is Flo Rida! Ik kan niet wachten om jullie te ontmoeten bij het Eurovisie Songfestival", zegt de rapper in een verklaring. "Het voelt zo goed om weer terug in Nederland te zijn. Ik ben heel dankbaar dat ik weer mag optreden en dat op het grootste podium ter wereld."

Tijdens eerdere optredens werd gebruikgemaakt van een vervanger voor Flo Rida. "Daar zat wel de voorwaarde aan dat Flo Rida op tijd naar Rotterdam kwam om op te treden tijdens de generale repetities en de liveshows", aldus de organisatie in een verklaring.