Florence Pugh en Zach Braff na drie jaar uit elkaar

Florence Pugh en Zach Braff hebben hun relatie eerder dit jaar beëindigd, zegt de actrice in een interview met Harper's Bazaar. De 26-jarige Britse en de 47-jarige Amerikaan waren drie jaar samen. Wegens het grote leeftijdsverschil van de twee lag hun relatie eigenlijk vanaf het begin al onder een vergrootglas.

Het acteerkoppel begon in 2019 met daten nadat de twee samen hadden gewerkt aan de korte film In the Time It Takes to Get There. Al snel bleek hun relatie voer voor paparazzi en roddelbladen, die smulden van het grote leeftijdsverschil tussen Florence en Zach. De actrice noemt alle berichtgeving over hun relatie, van gefotografeerde privémomenten tot zelfs verzonnen nieuws, "ontzettend verkeerd".

"Ik vind niet dat, alleen omdat mensen dit soort werk (zoals acteren, red.) doen, ieder aspect van hun leven zomaar gezien mag worden en over geschreven mag worden", meent Pugh. "We hebben ons niet opgegeven voor een realityserie."

Vanwege die overmatige berichtgeving hebben de acteur en actrice ook besloten om de beëindiging van hun relatie niet aan de grote klok te hangen. "Het was namelijk toch een relatie waar iedereen een mening over had. We hadden gewoon het gevoel dat dit beter voor ons zou zijn in plaats van dat miljoenen mensen ons zouden vertellen hoe gelukkig ze zijn dat wij niet meer bij elkaar zijn."