Florence Pugh haalt uit naar Instagram-haters

Actrice Florence Pugh is de kritiek op haar relatie met vakgenoot Zach Braff helemaal zat. In een video op Instagram laat ze weten: "Niemand gaat mij vertellen van wie ik wel of niet mag houden."

Pugh (24) heeft sinds afgelopen najaar een relatie met Braff, die deze week 45 werd. Toen zij maandag een felicitatiepost deelde, kreeg ze vrij snel een hoop bagger over hun leeftijdsverschil over zich heen, vertelt de Little Women-actrice. "Binnen acht minuten bestond zo'n 70 procent van de reacties uit vreselijk commentaar, eigenlijk gewoon getreiter", aldus de actrice. "Het is de eerste keer dat ik de comments uit heb moeten zetten."

De Britse zegt dat de kritiek juist in deze tijden slecht bij haar valt. "Juist nu we samen moeten komen, nu de wereld het zwaar heeft en er mensen doodgaan, besluiten sommigen van jullie om zonder reden te gaan pesten." Ze laat weten dat mensen die problemen hebben met haar keuzes, haar gewoon kunnen ontvolgen, "want aan zulke volgers heb ik helemaal geen behoefte."