Florence Pugh reageert op roddels over affaire met Will Poulter

Maandag doken online foto's op van acteurs Will Poulter en Florence Pugh die het gezellig met elkaar hadden op Ibiza. De actrice reageerde dinsdag op de geruchten die daarop volgden dat de twee iets met elkaar hebben. "Dit wordt een beetje mal nu", aldus de 26-jarige.

"Oké. Man. Nee, Will Poulter en ik zijn niet aan het daten", liet ze weten in haar Instagram Stories. "We waren naar het strand met vrienden, die op elke foto een halve meter van ons af stonden maar die overal afgeknipt zijn zodat het er anders uitziet. Je kunt mijn beste vriendin letterlijk aan de zijkant zien staan."

Pugh, die voor zover bekend nog altijd een relatie heeft met acteur Zach Braff, lijkt in haar Stories ook te reageren op nare opmerkingen over haar partner die werden gemaakt bij de foto's. Zo schreef iemand dat Pugh eindelijk "dat fossiel" had gedumpt, verwijzend naar Braff, die twintig jaar ouder is dan de actrice. "Wat je mening ook is over met wie ik wel of niet zou moeten zijn, als je denkt mij een compliment te geven door iemand anders te treiteren, dan ben je gewoon aan het pesten. Er is geen reden om zo akelig te zijn. Denk eens na voordat je iets opschrijft."