Florence Pugh ‘tiert’ over gemis pak superheldin in verkleedzaak

Florence Pugh begrijpt niet waarom er in een kostuumwinkel geen pak hangt van haar Black Widow-personage Yelena Belova. De Britse actrice vertelt in een 'tirade' op Instagram waarom het niet logisch is dat kinderen zich tijdens Halloween niet kunnen verkleden als de Russische superheldin uit het Marvel-universum.

Op de foto staat de 25-jarige voor een verkleedwinkel. "Blijkbaar heeft Yelena het niet gehaald", begint Florence haar verhaal. "Ik heb het letterlijk in bijna elke scène over zakken." Hiermee refereert ze aan het vest vol handige opbergzakken dat Yelena draagt. Ze praat er zelfs constant over met haar collega-superheldin Black Widow, gespeeld door Scarlett Johansson, en prijst het kledingstuk meerdere keren bij haar aan.

De Britse legt vervolgens uit waarom het raar is dat er geen outfit van Yelena hangt in de winkel. "Halloween betekent heel veel gratis snoep. Mag ik jullie eraan herinneren dat een vest heel veel handige zakken heeft? Kostuum + vest + zakken = iemand die goed voorbereid is", zo redeneert Florence. "Het is heel belangrijk dat we begrijpen hoe cruciaal Yelena is voor Halloween", besluit ze. "Tirade voorbij, bedankt voor het luisteren."