Frenna en Ronnie Flex samen in muziekwedstrijd op 6 oktober

Frenna en Ronnie Flex nemen het 6 oktober tegen elkaar op tijdens een muziekwedstrijd van Red Bull in de Gashouder in Amsterdam. Tijdens het evenement, de Red Bull SoundClash, moeten de twee vrienden elkaar in vier rondes verslaan door het publiek voor zich te winnen.

Elke artiest verschijnt op een eigen podium met een eigen band. De rondes hebben allemaal een eigen opdracht. Zo moeten de artiesten in een ronde een cover brengen van hetzelfde nummer en in een andere ronde twee eigen nummers "in een ander jasje steken". De mate van applaus bepaalt wie de rondes en dus de wedstrijd wint. De avond wordt gepresenteerd door Défano Holwijn.

Frenna zegt geregeld naar de sportschool te willen gaan ter voorbereiding op het duel. "Wanneer die shit uitgaat on stage, moet het er ook gewoon goed uitzien." Ronnie Flex geeft aan ook een gezonde levensstijl te willen aanhouden. "Ik zeg je eerlijk, hoelang hebben we nog? Ik ga even vegan proberen te leven, een beetje sporten, want m'n boy Frennie is altijd topfit."

Het evenement begint om 20.00 uur. Tickets zijn vanaf vrijdag 10.00 uur te koop vanaf 25 euro.