Friends-reünie opgenomen op bijzondere plek

De langverwachte Friends-reünie is eindelijk opgenomen en TMZ meldt dat de hereniging van de zes New Yorkse vrienden Rachel, Ross, Joey, Monica, Phoebe en Chandler op een, voor hen, heel bijzondere plek heeft plaatsgevonden. Het beroemde zestal kwam tezamen bij de fontein die in de leader van de show te zien is, waarbij de acteurs met elkaar in het water springen.

De opnames van de reünie duurden drie dagen en het productieteam had een kleine tribune rondom de fontein gebouwd. Daarnaast werden er opnames gemaakt in de vertrouwde studio van Warner Brothers, waar alle tien seizoenen van de succesvolle jaren 90-show werden gemaakt.

Hoewel er een aantal fans aanwezig mocht zijn bij de opnames, waren het voornamelijk vooraf geteste collega's vanuit de acteervakbond die getuige waren van de unieke samenkomst van de 'Friends'. De eenmalige speciale aflevering zou eigenlijk vorig jaar mei al worden opgenomen, maar werd vanwege de coronamaatregelen meerdere keren uitgesteld. Wanneer de special wordt uitgezonden op streamingdienst HBO Max, is nog niet bekendgemaakt.

Hoofdrolspelers David Schwimmer, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow en Matthew Perry zijn allemaal van de partij bij de reünie. Ze zullen niet in de huid kruipen van hun personages, maar vooral terugblikken op de serie.