Fugees zeggen reünietournee af

De Fugees, bekend van onder andere de hits Killing Me Softly en Ready Or Not, hebben hun aankomende reünietournee afgezegd. De Amerikaanse hiphopgroep had een tour gepland om de 25e verjaardag van hun best verkochte album The Score te vieren, maar dit gaat vanwege het coronavirus niet door, zo laat de groep op Instagram weten.

Het zou Fugees' eerste tournee in 25 jaar zijn, waarbij ze zowel Amerika, Europa en Afrika zouden aandoen. "De voortdurende pandemie heeft de condities om te touren moeilijk gemaakt, we willen ons ervan verzekeren dat we onze fans en onszelf veilig en gezond houden", deelt de groep op sociale media.

Het hiphoptrio heeft afgelopen jaar voor het eerst in lange tijd weer samen een concert gegeven. Lauryn Hill, Wyclef Jean en Pras Michel gaven een eenmalige reünieshow in New York op 22 september. "We zijn dankbaar voor de speciale avond die we met sommigen van jullie hebben kunnen delen in New York", laat Hill haar volgers weten. "Als de kans, publieke veiligheid en roosters het toelaten, hopen we dit binnenkort te kunnen herhalen. Bedankt voor jullie liefde en support door de jaren heen."