Gemeente Los Angeles reageert op Emmy-uitspraken Seth Rogen

De autoriteiten in Los Angeles hebben laten weten dat de uitreiking van de Primetime Emmy Awards zondagavond volgens het coronaprotocol is verlopen. De gemeente reageerde tegenover TMZ op de uitspraken van acteur Seth Rogen, die tijdens de show klaagde dat de ceremonie niet, zoals was beloofd, in de buitenlucht plaatsvond.

De uitreiking van Amerika's belangrijkste televisieprijzen vond plaats op het dak van evenementencomplex L.A. Live. "Ze zeiden dat het buiten zou zijn. Dat is het niet. We staan in een hermetisch afgesloten tent. Ik was hier niet naartoe gekomen. We zijn met te veel mensen in een kleine ruimte", liet Rogen weten tijdens de ceremonie. Hij grapte dat de organisatie had gekozen een dak op de tent te plaatsen "omdat het belangrijker is dat we drie kroonluchters hebben dan dat we Eugene Levy niet laten doodgaan vanavond."

Alhoewel het overal in Los Angeles County verplicht is binnen een masker te dragen, liet een woordvoerder van de gezondheidsautoriteiten weten dat de Emmy-uitreiking gold als opnames van een televisieprogramma, waarvoor andere regels gelden. Die zijn allemaal gevolgd: alle aanwezigen waren gevaccineerd en hadden zich maximaal 48 uur van tevoren laten testen.