George Clooney tegen Koffietijd: bedankt voor jullie toewijding

George Clooney heeft het team van Koffietijd bedankt voor hun toewijding. Dat deed de Amerikaanse acteur in een video, die vrijdag in de laatste aflevering van het ochtendprogramma werd getoond. RTL maakte in november bekend dat het tv-programma van initiatiefnemers de Nationale Postcode Loterij en VriendenLoterij zou gaan stoppen omdat het te weinig kijkers trok.

"Hallo Quinty, Loretta en het geweldige team van Koffietijd", begon de 62-jarige ster zijn video. "Als internationaal ambassadeur van de Postcode Loterijen wil ik jullie bedanken voor de vele jaren waarin jullie uitstekende shows hebben geproduceerd en aandacht hebben gevraagd voor het belangrijke werk van de vele goede doelen die door de deelnemers van de Postcode Loterij worden gesteund. Bedankt voor jullie toewijding en passie."

Koffietijd wordt gepresenteerd door Quinty Trustfull, Loretta Schrijver, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Vooralsnog is er geen nieuwe show voor het tijdslot aangekondigd, maar RTL liet eerder weten naar de "mogelijkheden" te kijken voor een eventuele vervanging.