George Michael in besloten kring begraven

LONDEN - Drie maanden na zijn overlijden is George Michael is woensdag in besloten kring begraven. Zijn familie gaf na afloop een verklaring vrij over de uitvaart.

''We kunnen bevestigen dat de begrafenis van zanger George Michael vandaag heeft plaatsgevonden. Familie en goede vrienden kwamen bijeen voor een kleine, besloten ceremonie om onze geliefde zoon, broer en vriend de laatste eer te bewijzen'', luidt de verklaring.

De familie van de zanger bedankt zijn fans van over de hele wereld voor hun steunbetuigingen. De nabestaanden vragen ook hun privacy te respecteren zodat ze verder kunnen met hun leven zonder lastiggevallen te worden door media.

Aanwezigen

De uitvaart was op de begraafplaats Highgate in Noord-Londen, een week nadat de lijkschouwer zijn lichaam had vrijgegeven. Volgens The Mirror bevonden Wham!-zanger Andrew Ridgeley, zangeres Pepsi DeMacque en model Kate Moss zich onder de rouwende aanwezigen.

George Michael (53) werd op eerste kerstdag dood gevonden in zijn woning in Oxfordshire. Hij is begraven naast zijn in 1997 overleden moeder.

<>

0 Reacties Doe mee met de discussie →


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *