Geri Horner blikt terug op 50e verjaardag

Geri Horner, voorheen bekend als Geri Halliwell, heeft een heerlijke dag gehad ter ere van haar vijftigste verjaardag. Op Instagram bedankt de voormalige Spice Girl-zangeres voor alle verjaardagswensen op wat volgens haar "de beste verjaardag ooit" was.

Geri was zaterdag de eerste van de vijf originele Spice Girls die de leeftijd van vijftig jaar bereikte. Met een video vol foto's van hoogtepunten uit haar leven, liet ze zaterdag weten dankbaar te zijn voor alles wat ze tot nu toe heeft meegemaakt. "Ik word 50! Ik ben zo dankbaar voor alle geweldige mensen en ervaringen die ik in mijn leven heb gehad. Dank je. Ik houd van je. Het beste moet nog komen", schreef ze.

De andere Spice Girls, onder wie Victoria Beckham en Emma Bunton, feliciteerden hun oud-collega via sociale media met haar verjaardag. Allemaal blikten ze met filmpjes en foto's terug op hun tijd bij de succesvolle meidengroep uit de jaren 90. Onlangs werd gezegd dat de groep in 2023 weer bij elkaar komt voor een reünie, maar dat nieuws is officieel nog altijd niet bevestigd.