Gert Verhulst verwondert zich over succes Studio 100

Gert Verhulst is nog steeds verbaasd over hoe groot Studio 100 in de afgelopen 25 jaar is geworden. Hij had nooit durven dromen dat het zo'n groot succes zou worden.

"Ik ben iemand die niet zo vaak terugblikt maar als ik dat toch doe ben ik zelf ook een beetje verwonderd van wat we allemaal hebben uitgespookt de afgelopen 25 jaar", zei Verhulst zondag in RTL Boulevard. "Studio 100 is veel groter geworden dan ik ooit had durven dromen."

Verhulst heeft naar eigen zeggen nog grote plannen voor de toekomst. Hij werkt onder meer met Joop van den Ende om een aantal Studio 100-musicals naar Nederland te halen. Zo is de Vlaamse hitmusical 40-45 in het najaar van 2022 in de Nederlandse theaters te zien. "Dat zijn voor ons ook nieuwe dingen waar we heel erg naar uit kijken en waar we de komende jaren nog heel veel plezier mee gaan hebben."

Verhulst werkt tegenwoordig vooral achter de schermen van Studio 100. In april 2019 kondigde hij aan dat hij na bijna dertig jaar stopt met het spelen van zijn rol als Gert. Binnenkort brengt hij zijn eerste solo-album uit.