Glazen Huis-veteranen geven Rob Janssen advies: gewoon niets eten

Oud-3FM-dj's Domien Verschuuren en Frank van der Lende hebben Rob Janssen alvast op grappige wijze tips gegeven voor wanneer hij voor Serious Request het Glazen Huis op 18 december in gaat. Daar keren dit jaar de oude regels terug en dat betekent dat de dj's gedurende hun zit niet mogen eten.

"Het is heel simpel: gewoon niets eten. Zet 'm op!", luidt het advies op Twitter van Verschuuren die zelf vier keer in het Glazen Huis zat opgesloten. Frank van der Lende, die zelf één keer in het Glazen Huis zat, sluit zich hierbij aan. De dj die 3FM afgelopen zomer inruilde voor Radio Veronica laat weten dat niet eten vanzelf went. "Je reuk wordt stukken beter én je valt er van af!", aldus Van der Lende.

Eerder zei Janssen bang te zijn voor het feit dat hij tijdens zijn verblijf in het Glazen Huis niet mag eten. "Ik houd wel van wat lekkers op zijn tijd, dus ik ben er wel een beetje bang voor", zei de 34-jarige in gesprek met het ANP. Janssen wordt op 18 december samen met collega-dj's Barend van Deelen en Sophie Hijlkema opgesloten in het Glazen Huis dat dit jaar in Amersfoort staat.