Glennis Grace zet na drie jaar punt achter relatie

Glennis Grace en haar vriend Lévy hebben na drie jaar een punt achter hun relatie gezet. De twee zijn al ruim twee maanden uit elkaar maar de zangeres maakt het nieuws nu pas bekend in een video op Instagram.

Al een tijdje broedde Glennis naar eigen zeggen op een geschreven statement maar omdat ze dat te onpersoonlijk vond, nam ze een video op. "We zijn helaas uit elkaar. Dat doet mij heel erg veel pijn en hem ook. Maar voor nu is het het beste", aldus de 42-jarige zangeres over de breuk met de zestien jaar jongere Lévy.

"Het is zoals het is. Ik zeg altijd: niemand weet wat de toekomst gaat brengen. Voor nu is het voor mij in ieder geval heel erg loslaten, want ik ben nog steeds heel erg gek van hem en hij ook van mij. Er zijn geen rare dingen gebeurd", benadrukt ze specifiek voor de roddelbladen.

Glennis zegt dat haar liefde voor Lévy "heel erg oprecht was". "En dat is nog steeds heel oprecht, want ik houd nog steeds heel erg van hem. Maar op dit moment geldt het gezegde: houden van is ook loslaten. Ik heb er twee maanden lang over gedaan om erachter te komen of ik dat moest doen en dat is wat ga ik ga doen, met heel veel pijn in mijn hart."