Goldband ‘fakking dankbaar’ voor drie 3FM Awards

De mannen van Goldband zijn "fakking dankbaar" voor de drie 3FM Awards die zij donderdagavond in de wacht hebben gesleept. Dat zei frontman Milo Driessen tegen het ANP na afloop van de prijsuitreiking in het Haagse poppodium PAARD.

"We wisten bij de derde keer dat we het podium op werden geroepen ook niet meer wat we moesten zeggen, maar we zijn natuurlijk fakking dankbaar en het is gewoon gestoord!", lacht Driessen. "Je hebt dan gewoon even geen woorden meer."

Goldband won donderdag prijzen voor Beste Groep, Beste Song voor Noodgeval en Beste samenwerking voor Stiekem, de hit die het trio had met zangeres Maan.

Feestje

Hoe de driedubbele overwinning gevierd gaat worden, kon Driessen vlak na de show nog niet zeggen. Mogelijk met een feestje bij bandgenoot Karel "want hij heeft een nieuw huis en iedereen is welkom".

Eerder op de avond langs de groene loper grapte de groep, die bestaat uit voormalig stukadoors, dat er na het onlangs uitverkochte AFAS Live en het winnen van drie Edisons niks meer te wensen over is en ze dus maar terugkeren naar de bouw. Daar komt Driessen na het winnen van de awards toch op terug. "Misschien over een paar jaar. Eerst nog even Pinkpop platspelen!", besluit hij.