Gordon hoopt op ‘het beste’ met openstelling horecazaken

Gordon vindt het spannend dat zijn horecazaken in Amsterdam en Blaricum zaterdag de deuren openen ondanks dat dat nog niet mag. "Ik weet niet wat er gaat gebeuren vandaag maar we gaan het zien", zegt de presentator zaterdagochtend vanuit Dubai op Instagram.

"We zijn open voor iedereen, dus ook zonder QR-code kan je gewoon naar binnen komen. Wel met een mondkapje, op veilige afstand en met je handen gewassen. Dan is er volgens mij niets aan de hand", aldus Gordon. "Ik bedoel het is treurig genoeg dat het zo moet maar iemand moet gewoon het signaal geven. Dus ja, laat mij het dan maar zijn. Ik hoop op het beste vandaag."

Gordon kondigde vrijdag aan dat hij de horecalockdown in Nederland helemaal zat is en zijn zaken gewoon opent. Hij riep daarbij andere ondernemers op om hetzelfde te doen.

Dat mogelijk de politie de zaken weer moet sluiten neemt Gordon op de koop toe, zei hij. "Al wordt het met de politie of de ME gesloten, ik vind het allemaal prima, maar dan zullen ze het hele land moeten bekeuren want ik roep al mijn collega's op om ook open te gaan."