Gordon mag niet mee met vliegtuig naar Dubai

Gordon moet voorlopig in Nederland blijven. Dinsdagmiddag wilde de presentator op Schiphol met het vliegtuig naar zijn nieuwe woonplaats Dubai, maar hij mocht niet aan boord. Dubai weigert vanwege de Omikron-variant mensen die in de afgelopen veertien dagen in Zuid-Afrika zijn geweest. Vorige week was Gordon nog in Zuid-Afrika.

"Nou lekker dan ondanks uitgebreide testen niet meekomen op zowel Emirates als KLM naar Dubai nog een week in de zeikregen zitten", foetert hij op Instagram. "Volslagen belachelijk die paniek met dit kutvirus! Thuis maar even gezellig maken! De wereld is gek geworden echt!!!"

Gordon vertrok uit Zuid-Afrika voor het afgelopen vrijdag ingestelde vliegverbod vanwege de nieuwe coronavariant. Hij woonde zaterdagavond de finale bij van de talentenjacht K2 zoekt K3, waarvan hij een van de juryleden is. Op Twitter verschenen verschillende verontwaardigde reacties van kijkers van het programma die vonden dat hij erg zweette en verkouden klonk. Gordon gaf later aan dat dit kwam door zijn te warme kleding.