‘Groot verdriet’ bij organisatie Mysteryland

Mysteryland is teleurgesteld nu het dancefestival opnieuw niet door kan gaan door de coronacrisis. Op de website van het evenement kondigt de organisatie het nieuws "met groot verdriet" aan.

"We begrijpen dat dit niet het nieuws was waarop jullie zaten te wachten, en het breekt ons hart dat we dit moeten delen", staat in een verklaring. "In de afgelopen maanden hebben we met het hele team dag en nacht gewerkt om het meest magische weekend van het jaar te creëren en tegelijkertijd te voldoen aan de steeds veranderende regelgeving. Met nog maar een maand te gaan waren alle podia en shows klaar maar helaas heeft het dit jaar niet zo mogen zijn."

Mysteryland zou van 27 tot en met 29 augustus plaatshebben op het voormalige Floriadeterrein in de Haarlemmermeer. Ook vorig jaar ging het festival niet door. Ruim 95 procent van de bezoekers die toen zouden komen, had zijn kaartje behouden.

Ook nu kunnen tickethouders hun kaartje bewaren voor de editie van volgend jaar. Ook kunnen bezoekers hun geld terugkrijgen.

"Er komt een tijd dat we weer zullen dansen en als het zover is, zullen we het leven als nooit tevoren vieren", besluit de organisatie. Een nieuwe datum is nog niet aangekondigd.