Gwyneth Paltrow voor de rechter vanwege skiongeluk

Gwyneth Paltrow moet waarschijnlijk voor de rechter verschijnen, omdat ze iemand ernstig zou hebben verwond tijdens het skiën in Utah in 2016. Het vermeende slachtoffer, Terry Sanderson, zou flinke lichamelijke schade hebben opgelopen, waarop Paltrow er vandoor ging.

Sanderson beweert dat Paltrow behoorlijk wild aan het skiën was en dat hij "hersenletsel, vier gebroken ribben en andere ernstige verwondingen" overhield aan de botsing. Paltrow heeft daarop laten weten dat juist hij degene was die tegen haar opbotste.

Het vermeende slachtoffer eist een schadevergoeding van bijna 300.000 euro. In 2019 klaagde Sanderson de actrice ook al aan. Toen eiste hij zo'n 3 miljoen euro, maar dat verzoek werd afgewezen. Ditmaal zou Paltrow ook een verklaring moeten afleggen, maar meer details over de zaak volgen later op dinsdag.

Sanderson beweert dat hij door niemand werd geholpen na het ongeluk, ook niet door Paltrow en haar skileraar. De reden dat er een aantal jaar zat tussen het ongeluk en de eerste rechtszaak, is volgens Sanderson omdat hij moest herstellen van het ongeluk.