Halfzus: Meghan wist wel degelijk veel over koningshuis

Zoals verwacht heeft de halfzus van Meghan Markle niet positief gereageerd op het interview dat de vrouw van de Britse prins Harry zondag samen met haar echtgenoot aan Oprah Winfrey gaf. De zussen zijn al jaren gebrouilleerd, maar Samantha Markle is toch des duivels dat Meghan zichzelf als een enig kind omschreef in het gesprek.

In het Australische radioprogramma Fifi, Fev and Nick zei Samantha maandag dat ze medelijden heeft met prins Harry. "Ze heeft hem bij zijn familie weggehaald, bij zijn vrienden, bij het leven dat hij kende. Hij doet me denken aan die ontvoeringslachtoffers die uiteindelijk gaan geloven dat ze verliefd zijn op hun kidnapper", aldus de halfzus, refererend aan het Stockholmsyndroom.

In de uitzending stelde Meghan dat ze haar halfzus al 19 jaar niet heeft gezien, maar Samantha zegt foto's van de oud-actrice te hebben van toen die bij haar buluitreiking in 2008 was. Ook beweerde ze dat Meghan loog toen ze aan Oprah vertelde dat ze weinig wist van het koningshuis en nooit iets heeft opgezocht over Harry. "Er zijn verschillende foto's van haar voor Buckingham Palace. En ze was groot fan van Diana", zei Samantha over de moeder van Harry. "Ze heeft Diana uitgebreid bestudeerd: haar kleding, maar lichaamstaal, ze zorgde er zelfs voor dat ze de favoriete parfum van Diana droeg op haar eerste date met Harry. Probeer mij niet wijs te maken dat mijn zus geen idee had wie Harry was."