Hannah Hoekstra speelt in De Ring, nieuwe serie van team Klem

Hannah Hoekstra, Benja Bruijning en Minne Koole spelen de hoofdrollen in de nieuwe BNNVARA-serie De Ring. De tiendelige thriller is de nieuwe serie van Frank Ketelaar, de man die eerder hits als Overspel en Klem bedacht en maakte. Ook acteurs Delilah Warcup-Van Eyck, Eelco Smits, Charlie Chan Dagelet, Pim Vosmaer en Sabri Saddik zijn in de serie te zijn.

De opnames zijn deze week van start gegaan, maakte BNNVARA vrijdag bekend. De Ring gaat volgens BNNVARA "over een onmogelijke liefde, chantage, MeToo en moord". Meer details over het plot geven de makers nog niet prijs. Ketelaar regisseert de serie met collega's Sander Burger (De Veroordeling) en Ties Schenk (Zwarte Tulp).

De serie wordt in het najaar van 2024 uitgezonden.

Ketelaar werkte het afgelopen jaar aan het bioscoopvervolg op hitserie Klem, dat drie seizoenen besloeg. De film draait vanaf deze week in de Nederlandse bioscopen. In Klem: The Movie keren hoofdrolspelers Jacob Derwig, Barry Atsma en Georgina Verbaan terug. In de film komt kruimelcrimineel Marius Milner in de problemen als hij in Italië een wijngaard koopt.