Hanneke Groenteman is tevreden met oud zijn

Hanneke Groenteman is ondanks haar negatieve zelfbeeld heel tevreden met zichzelf. Dat komt onder meer omdat ze geaccepteerd heeft dat ze nu oud is, zei de voormalig presentatrice zondag in Boerderij van Dorst op NPO 3.

De inmiddels 82-jarige Groenteman vertelde in het BNNVARA-programma onder meer over haar liefdesleven en dat ze altijd op "de verkeerde mannen" viel. "Geen foute mannen, maar mannen die mij gewoon niet zagen zitten", verduidelijkte ze. "Die paar grote liefdes van mij, hebben uiteindelijk niet voor mij gekozen. Ik begrijp het heel goed, ik zou ook niet op mij vallen."

Groenteman kan er naar eigen zeggen niets aan doen dat ze zo'n negatief zelfbeeld heeft. "Ik ben gewoon heel nuchter en realistisch", zei de presentatrice, om vervolgens wel te beamen dat ze "heel erg tevreden" is met haar huidige leven.

"Ik heb geen ruzie meer met de familie, ik ben gek op m'n familie, ik heb een super super super leuk leven", zo somde Groenteman op. "Ik heb het te danken aan het feit dat ik tevreden ben met oud zijn."