Harry en Meghan genoemd tijdens uitreiking Emmy Awards

Hoewel prins Harry en zijn vrouw Meghan niet aanwezig waren bij de uitreiking van de Primetime Emmy Awards, was het paar dankzij Cedric The Entertainer toch een beetje bij de awardshow. Cedric, die de avond aan elkaar praatte, noemde de hertog en hertogin van Sussex in een van zijn presentaties, naar aanleiding van het veelbesproken interview dat ze eerder dit jaar aan Oprah Winfrey gaven.

"De serie The Crown is genomineerd voor 24 awards, maar 'the real tea' was toch wel Oprahs interview met Harry en Meghan. Vooral dat er gesproken is over de huidskleur van Archie, over hoe zwart hij zou zijn....poeh. Maar ze hebben Archie nodig want Charles kan niet dansen! Archie moet op TikTok gaan samen met 'Gammy' en even laten zien hoe het moet," aldus Cedric The Entertainer.

Het interview dat Oprah deed met Harry en Meghan was genomineerd voor een Primetime Creative Arts Emmy Award, maar die prijs ging vorige week uiteindelijk naar acteur Stanley Tucci voor zijn programma Searching For Italy. De Primetime Creative Emmy Awards zijn de prijzen van de Television Academy in technische en kleinere categorieën.