Heracles Almelo bindt vier spelers

ALMELO (ANP) - Heracles Almelo heeft vier spelers langer aan de club gebonden. Het gaat om Adrian Szöke, Koen Bucker, Navajo Bakboord en Mohamed Amissi. De Eredivisieclub uit Twente sprak eerder al de intentie uit om door te gaan met het viertal. Inmiddels is daarover met het kwartet een akkoord bereikt. Ze deden zondagochtend ook al weer mee aan de eerste training voor het nieuwe seizoen.

Heracles heeft de optie in het contract van Szöke gelicht. Daardoor ligt de 22-jarige aanvaller nog tot medio 2022 vast in Almelo. Hij kwam in 2019 naar Heracles en speelde tot nu toe 31 officiële duels voor de club.

Bucker (25) heeft een nieuw tweejarig contract ondertekend met daarin een optie voor nog een seizoen. Afgelopen seizoen maakte de doelman zijn officiële debuut. Verdediger Bakboord (22) heeft zijn handtekening gezet onder een eenjarige verbintenis met een optie voor twee extra seizoenen.

Amissi (20) staat ook zeker nog tot en met juni 2022 onder contract bij Heracles Almelo. De international van Burundi kwam in de zomer van 2019 naar Heracles Almelo. Vorig jaar september maakte de vleugelaanvaller zijn officiële debuut in de uitwedstrijd tegen Willem II.