Hilary Duff start burenruzie op Instagram

NEW YORK - De buurman van Hilary Duff neemt een advocaat in de arm om zich te verdedigen tegen de social media-aanvallen van de actrice. Dat verklaart deze Dieter Addison woensdag tegenover New York Post.

Hilary ging eerder op de dag in een Instagram Story los op haar buurman, die volgens haar continu rookt en blowt en daarnaast geregeld zijn meubels zou stukslaan. Ze noemde Dieter daarbij bij naam en postte ook een foto van hem en een schermafbeelding van zijn Instagram-account.

Erfgenaam

In een van de video's zei ze: "We weten dat je ouders de huur betalen en je nog nooit een dag in je leven hebt gewerkt. Dat is vast leuk, maar toon wat respect aan je buren, die hard werken om in dit gebouw te kunnen wonen". Dieter is de erfgenaam van een Duitse bierbrouwersfamilie.

De buurman ontkent tegenover de krant dat hij wiet rookt. Wel geeft hij toe dat hij veel sigaretten rookt, maar hij benadrukt dat dat is toegestaan in het gebouw, één van de redenen waarom hij daar een woning huurt.

Dieter, die beweert dat hij drie banen heeft, zegt dat hij sinds de aanval van Hilary wordt lastiggevallen en bedreigd door fans van de voormalig Disney-ster. Hij zou overwegen een bodyguard in de arm te nemen.

0 Reacties Doe mee met de discussie →