Hugh Laurie zoekt eigenaar postpakketje

LOS ANGELES - Hugh Laurie heeft zijn volgers op Twitter ingeschakeld om de rechtmatige eigenaar te vinden van een pakketje dat per abuis bij hem is bezorgd. De 58-jarige acteur, musicus en comedian ziet geen kans om het pakket naar de afzender terug te sturen.

Hugh, bekend van Blackadder en vooral van de serie House, zette woensdag een foto op Twitter met een deel van de inhoud van het pakket. Er is een biologieboek te zien en een bordspel. Wie kan vertellen wat het derde item in het pakket is, moet volgens Hugh de rechtmatige eigenaar zijn.

“Liefhebbende ouder/oom/tante. Ik heb uw pakketje per abuis ontvangen en ik zie geen enkele mogelijkheid om het terug te sturen naar Amazon”, schrijft Hugh. “Als je even het derde item doorgeeft, en het klopt, stuur ik het pakket naar je door.”

Lupus

De tweet is al bijna 1.400 maal geretweet en heeft 2.900 likes.

De reacties van zijn volgers waren overigens niet van de lucht. Veel mensen maakten grappen en schreven dat het vast lupus moest zijn. In de serie House werd lupus altijd genoemd als een patiënt met een vreemde klacht of ziekte naar House werd gestuurd.

Hugh kreeg natuurlijk ook complimenten dat hij de tijd nam om de eigenaar van het pakket op te sporen, maar tot nu toe heeft die zich nog niet gemeld.

0 Reacties Doe mee met de discussie →