Huisvrouwen Bestaan Niet nu ook in het theater

De succesvolle film Huisvrouwen Bestaan Niet krijgt een theaterversie. Anouk Maas, Rian Gerritsen en Lieneke Le Roux spelen de hoofdrollen in de theatervoorstelling over drie vrouwen die totaal verschillend omgaan met de combinatie relatie, werk, kinderen, vrienden en familie.

Huisvrouwen Bestaan Niet is geïnspireerd op de columns van Sylvia Witteman. Richard Kemper en Geert Lageveen hebben het script bewerkt voor de nieuwe theatervoorstelling.

Producent Rick Engelkes laat weten dat hij na het succes van De Huisvrouwmonologen en de Huisvrouwen Bestaan Niet-films al met het idee rondliep om een nieuwe versie van het verhaal in het theater te brengen. "Er is een fantastisch script en we hebben drie geweldige actrices die deze voorstelling tot leven laten komen. Natuurlijk ontbreekt de humor niet. Er wordt straks weer gelachen in het theater. Dat is iets waar we na anderhalf jaar corona volgens mij allemaal naar verlangen."

De gelijknamige bioscoopfilm uit 2017 was een grote hit. De komedie was dat jaar de best bezochte film en werd genomineerd voor een Gouden Kalf.