Humberto Tan gaat voor ‘fris en fruitig’ in nieuwe talkshow

Humberto Tan kijkt er na een afwezigheid van meer dan twee jaar naar uit om terug te keren op de late avond. De presentator zal in zijn nieuwe programma Humberto, dat vanaf volgend jaar wekelijks op zondag te zien is bij RTL 4, dicht bij zichzelf blijven en wil "fris en fruitig" zijn.

Humberto zal in de komende sportzomer op werkdagen te zien zijn en vormt dus met Eva Jinek en Beau van Erven Dorens een nieuw trio dat de late avond afwisselend presenteert, zo werd vrijdag bekend. "Ik vind het heel eervol en spannend", reageert Humberto voor de camera van RTL Boulevard.

De presentator, die ook voor drie jaar heeft bijgetekend bij RTL, zal zichzelf blijven in zijn nieuwe show. "Ik ben zoals ik ben en ik hoop dat ik net zo - of misschien wel meer - fris en fruitig kan blijven."

Humberto was van 2013 tot en met 2018 het vaste gezicht op de late avond van RTL. De presentator moest echter gedwongen afscheid nemen van RTL Late Night vanwege steeds verder teruglopende kijkcijfers. Hij werd vervangen door Twan Huys, maar die kon het tij niet keren. Vorig jaar maart werd de show per direct van de buis gehaald. Sinds begin dit jaar wisselen Beau en Jinek elkaar af op de late avond.