Huntelaar gaat nog even door met scoren

AMSTERDAM (ANP) - Na afloop van een week waarin Kasper Dolberg zijn rentree bij Ajax aankondigde, liet Klaas-Jan Huntelaar met twee treffers van zich horen in het thuisduel met FC Groningen (3-0). ,,Het is altijd lekker om te scoren", zei de spits. ,,We spelen veel wedstrijden, we gaan wel zien wat er gaat gebeuren."

Dolberg kwam de afgelopen acht maanden nauwelijks in actie wegens een blessure aan een voet en een gevoelige buikwand. In die tijd ging Huntelaar door met scoren. Tegen FC Groningen maakte hij de 250e en 251 competitietreffer uit zijn loopbaan. ,,En ik ga nog even door. Ik ben nog jong", grapte de 35-jarige aanvaller.

Dolberg speelt maandagavond eerst nog met Jong Ajax tegen Helmond Sport. Daarna zal hij nog wel even nodig hebben om weer in het gewenste ritme te komen. Huntelaar kijkt uit naar de duels met AEK Athene en PSV van komende week. ,,We kunnen goed voetballen. Dat hebben we ook tegen FC Groningen laten zien. Het was soms genieten. Zolang wij alles geven, zijn we lastig te verslaan."

0 Reacties Doe mee met de discussie →