Ice-T benadrukt het belang van mondkapjes dragen

Ice-T heeft zijn volgers via Twitter laten weten dat het enorm belangrijk is om een mondkapje te dragen. Als uitleg geeft hij daarbij dat zijn schoonvader het coronavirus heeft opgelopen en momenteel aan de beademing in het ziekenhuis ligt. "Hij was fel tegen mondkapjes, maar daar komt hij nu wel van terug," aldus de rapper.

"Covid-19 heeft mijn schoonvader hard te grazen genomen. Een dubbele longontsteking, 40 dagen op de intensive care en op het randje van de dood. Hij ligt permanent aan de beademing en ziet nu 'ineens' in dat die mondkapjes misschien toch niet zo slecht zijn," aldus Ice-T.

De rapper maakt zich boos om het feit dat sommige mensen nog steeds denken dat het coronavirus 'niets voorstelt'. "Sommige types denken dat het dragen van een mondkapje iets zwaks is of dat je daarmee een politiek statement maakt. Dat komt allemaal door onze huidige president Trump, die dit hele virus niet serieus neemt. Alsjeblieft mensen, neem je verantwoordelijkheid en draag een mondkapje. Niet alleen voor jezelf, maar vooral voor anderen."