Iggy Azalea deelt geen foto’s van zoontje meer

Rapper Iggy Azalea heeft besloten het op social media niet meer over haar zoontje Onyx te hebben. Ook zal de Australische geen foto's van het vorig jaar geboren jongetje meer delen.

Volgens Azalea plaatsten fans van de vader van Onyx, rapper Playboy Carti, erg vaak vervelende opmerkingen over de dreumes. Dit weekend liet ze hen weten dat ze daar genoeg van heeft en het niet meer zal laten gebeuren.

Vorige week haalde de rapper al uit naar iemand die een nare uitspraak deed bij een foto waarop haar zoontje in een dinosauruspak te zien was. "Je zal maar zo triest zijn dat je een eenjarige pest vanwege de outfit die hij heeft uitgekozen. Jullie zijn zo ordinair en vermoeiend, het is echt treurig."

Toen iemand daarop reageerde dat het een onschuldige trend was onder fans van haar ex om de outfits van het jongetje belachelijk te maken, liet Azalea weten: "Mijn kind is er niet voor het vermaak of de obsessie van zijn vaders fans. De realiteit is dat jullie zijn moeder niet moeten en denken dat het dan grappig is om een baby te schofferen. Weet dat als ik je in het echt tegenkom, je een klap van me krijgt, en ook van zijn vader."